Στις 24 Μαρτίου του 2012 ξεκινούν οι θεματικές κρουαζιέρες της Celebrity με τίτλο «Excite the senses Culinary Theme Cruises», με ένα επταήμερο ταξίδι υπό την επίβλεψη του βραβευμένου αρχι-σεφ της εταιρείας, Jacques Van Staden.

«Κάθε κρουαζιέρα της  Celebrity είναι ένα σύγχρονο ταξίδι πολυτέλειας, και ένα μεγάλο μέρος του είναι η μαγειρική εμπειρία», δήλωσε ο Van Staden.

Κάθε μια από τις οκτώ κρουαζιέρες που σχεδιάζονται για το 2012 θα παρουσιάζει έναν από τους μαγειρικούς κλάδους που αναφέρονται στο σχετικό βιβλίο του Van Staden, Excite the senses – «Αιχμαλωτίστε» (τραπεζαρία), «Τονίστε» (κρασί, τα οινοπνευματώδη ποτά, καφές, τσάι), και «Φωτίστε» (ψυχαγωγία).

Οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των θεματικών κρουαζιερών του Excite the senses θα κυμανθούν από ιδιωτικό δείπνο σε σικ εστιατόρια της Celebrity, μαγειρικές εκδηλώσεις  που θα επικεντρωθούν  στην σημασία της χρήσης τοπικών προϊόντων, γευσιγνωσία κρασιού, συνεδριάσεις για το πώς να σερβίρετε κομψό απογευματινό τσάι και μοναδικά κοκτέιλ πάρτι, και πολλά άλλα.

Κώστας Μπιλιάνης