Η BOX NOW, η καινοτόμος εταιρεία αποστολής/παραλαβής δεμάτων στο πλαίσιο της επέκτασης του δίκτυού της και με στόχο να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες της προχωράει, μετά την Κρήτη, στην τοποθέτηση lockers και σε άλλο ένα νησί … την Κέρκυρα!

Τώρα οι Κερκυραίοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να στέλνουν τα δέματα τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ποτέ στα πράσινα lockers της BOX NOW, χρησιμοποιώντας μια από τις 500 θυρίδες που είναι ήδη τοποθετημένες σε έξι περιοχές του νησιού, από το κέντρο της Κέρκυρας μέχρι και την Παλαιοκαστρίτσα!

Πώς θα γίνει αυτό; Ο τρόπος είναι απλός: Μπορείτε να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας e-shop επιλέγοντας «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που βρίσκεται κοντά σας. Όταν το δέμα σας φτάσει στο επιλεγμένο locker λαμβάνετε έναν κωδικό PIN τον οποίο καταχωρείτε στο μηχάνημα και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Επιπλέον με την υπηρεσία «Στείλε Δέμα» από locker σε Locker της ΒΟΧ ΝΟW, μπορείτε να στέλνετε δέμα από Locker σε Locker πανελλαδικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Όσο για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας, η ΒΟΧ ΝΟW διαθέτει το νέο BOX NOW Mobile Application το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play, για να έχετε εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες και προηγούμενες παραγγελίες σας, και real time ενημέρωση με push notifications για την πορεία των δεμάτων σας.