Συνεργασία Olympic Air με την Avis
Ταξιδέψτε με την Avis και την Olympic Air έως τις 10 Ιουλίου και κερδίστε 15% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου! Απολαύστε με τον καλύτερο τρόπο...
Νέο Δ.Σ. για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, έτσι όπως προέκυψε με ομόφωνη απόφαση των μελών του μετά τη συγκρότηση του σε σώμα, σήμερα...
NY Times: Γιατί η Κομισιόν πρέπει να πει ΟΚ στο deal...
Στις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν θα επιτρέψει την εξαγορά της Ολυμπιακής από την Aegean Airlines, αναφέρει δημοσίευμα των NY...
Θετικός και ο Βόλος στη δημιουργία υδατοδρομίου
Θετικός ο Δήμος και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου στην πρόταση για δημιουργία υδατοδρομίου από την εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. σε...
Προς τιμή της Βασίλισσας η ονομασία στέγης της Star Alliance
Το νέο Terminal 2 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου, η μελλοντική στέγη της Star Alliance στον σημαντικότερο κόμβο αερομεταφορών της Βρετανίας, θα ονομάζεται «Terminal...
Επιφυλάξεις τρόικας για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση
Επιφυλάξεις για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση εκφράζει η τρόικα, σύμφωνα με πληροφορίες. Για την ΕΡΤ, η τρόικα τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσή της,...
Ενισχύει τις πτήσεις της προς Σάο Πάολο η Etihad
Η ζήτηση για τις νέες πτήσεις προς Σάο Πάολο της Etihad Airways συνεχίζει να αυξάνεται καθώς οι επιβάτες επωφελούνται τόσο από τις κορυφαίου επιπέδου...
Αποχωρεί από την προεδρία της HSW ο Γ.Βαρδινογιάννης
Αποχωρεί από την προεδρία του Δ.Σ. της Hellenic Seaways ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Ειδικότερα: "Με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας και...
Ολοκληρώθηκε το 2ο roadshow της Marketing Greece στην Αθήνα
Με έκδηλο το ενδιαφέρον των τουριστικών φορέων της Αττικής, της δημόσιας διοίκησης και της επιχειρηματικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Marketing Greece σχετικά...
Mount Athos Area Gourmet 2013: όταν η Μεσόγειος συναντά τον Άθωνα
Οινο-γευστικές περιηγήσεις σε τοπικούς και αγιορείτικους οίνους, πιάτα φτιαγμένα από «λάδι και ελιά της Μεσογείου» και υψηλού επιπέδου menu με την υπογραφή τοπικών chefs...