Οι επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν όλο τον κόσμο της μπίρας στο «Horeca Beer Festival», που θα παρουσιαστεί στην 7η HORECA 2012 από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το φεστιβάλ έχει σαν στόχο την ανάδειξη της μπίρας ως premium προϊόν στον κλάδο, όπως και την ενημέρωση των επαγγελματιών σε ό,τι αφορά στην μπίρα και τη θέση της στην αγορά των ποτών.

Δημοσιογράφοι γεύσης, γευσιγνώστες, chefs και παραγωγοί μπίρας θα πλαισιώσουν το τετραήμερο πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ιδιοκτητών χώρων εστίασης και αναψυχής, F&B managers ξενοδοχείων και gourmet εστιατορίων από όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους του Hall 1, στην κεντρική σκηνή και στην αίθουσα σεμιναρίων και παρουσιάσεων, και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
•    Ειδικά σεμινάρια γευσιγνωσίας για τους επαγγελματίες του κλάδου
•    Κατάρτιση της σωστής λίστας με μπίρες
•    Beer & food pairing (γευστικά ταιριάσματα μπίρας και εδεσμάτων)
•    Γευστικές δοκιμές διαφορετικών ειδών μπίρας
•    Τυφλές δοκιμές
•    Διαγωνισμούς (Σερβίρισμα draft, Beer bottle speed opening)
•    Μαγειρική με μπίρα
•    Παρουσιάσεις νέων brands

Λίγες μέρες έμειναν για την 7η HORECA 2012!

Η 7η HORECA 2012, έκθεση-θεσμός για το σύνολο του κλάδου, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 390 και πλέον εκθετών σε πείσμα των καιρών και θα αναπτυχθεί σε 36.000 τμ. (!) καταλαμβάνοντας και τα 4 Ηalls του εκθεσιακού κέντρου.

Η 7η HORECA αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να καταρρίψει και το προηγούμενο ρεκόρ επαγγελματιών επισκεπτών (70.000), με αποτέλεσμα να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στη χώρα μας!
Oι διοργανωτές της HΟRECA υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έχουν έρθει σε συμφωνία με 250 hosted buyers προκειμένου να κλείσουν ση-μαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία FORUM AE τηλ. 210 5242100, φαξ 210 5246581, info@forumsa.gr, www.horecaexpo.gr