Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον κορυφαίο σχεδιασμό και την καινοτομία τους, διοργανώνει τον διαγωνισμό «HTC Fun Fridays».
 
Κάθε Παρασκευή για όλο τον Φεβρουάριο ένας τυχερός κερδίζει ένα HTC Wildfire S μέσω της σελίδας της HTC στο Facebook , ενόψει του World Mobile Congress.

Συγκεκριμένα τις Παρασκευές 10, 17 και 24 Φεβρουαρίου όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη σελίδα της HTC στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/htcgreece, να πατήσουν  «Like» και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού. Με τον τρόπο αυτόν δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός κάθε εβδομάδας θα ξεκινάει το πρωί και θα ολοκληρώνεται στο τέλος της ίδιας ημέρας, ενώ ο νικητής του HTC Wildfire S θα ανακοινώνεται αμέσως μετά.

Την περασμένη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση με μεγάλη επιτυχία, καθώς αύξησε κατά 35% τους φίλους της σελίδας της HTC στο Facebook, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής για τον διαγωνισμό HTC Fun Fridays 1.000 συμμετοχές.

Τον διαγωνισμό χειρίζεται η εταιρία η εταιρία web marketing & technology Steficon.

Ελπινίκη Τζουάνου