Η HTC ανέθεσε στον Γιάννη Νιάρχο τα καθήκοντα του Service Manager για την αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στα καθήκοντά του περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της στρατηγικής εξυπηρέτησης πελατών στη περιοχή αυτή, με σκοπό την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών της HTC.

Ο Γιάννης Νιάρχος θα διαχειρίζεται την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, το Ισραήλ, τα Βαλκάνια, την πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίες καλύπτουν 14 αγορές.

Η εταιρεία Arvato Teleservice, μέλος του Γερμανικού ομίλου εταιριών Bertelsmann, αποτελεί από το Οκτώβριο του 2011, τον συνεργάτη της HTC στην Κύπρο και την Ελλάδα. Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πελατών της εταιρείας.

Ο νέος Service Manager διαθέτει σημαντική εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, καθώς ειδικεύεται σε θέματα προμηθειών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Director of Strategic Sourcing στην εταιρεία Brightstar Corporation. Από το 2008 έως το 2010 εργαζόταν στη Vodafone Ελλάδος ως Purchasing Manager, ενώ παλιότερα κατείχε τη θέση του Logistics Manager στην ίδια εταιρεία.

Η εταιρεία HTC είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στη βιομηχανία των φορητών συσκευών, ενώ είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498.

Ανδρέας Αλειφέρης