Την επωνυμία me and all hotels από τη Lindner Hotels AG (Lindner) απέκτησε θυγατρική της Hyatt Hotels CorporationΣτόχος της είναι να ξεκλειδώσει την ανάπτυξη σε νέες ευρωπαϊκές αγορές και να αξιοποιήσει την ισχυρή δυναμική της Hyatt στην περιοχή.

Αυτή η κίνηση βασίζεται στην επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία που συνήψαν η Hyatt και η Lindner το 2022, η οποία αύξησε σημαντικά το αποτύπωμα της μάρκας της Hyatt στη Γερμανία και την Ευρώπη, με την επακόλουθη ενσωμάτωση των περισσότερων ξενοδοχείων Lindner Hotels & Resorts και εμένα και όλων των ξενοδοχείων στο πρόγραμμα πιστότητας World of Hyatt .

Μετά την εν λόγω συναλλαγή θα προκύψει μια αυτόνομη επωνυμία στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο lifestyle της Hyatt, το οποίο έχει πενταπλασιαστεί στα δωμάτια μεταξύ 2017 και τέλους 2023.

Από το 2016 που κυκλοφόρησε ως «αδελφή» επωνυμία lifestyle της Lindner Hotels & Resorts, το χαρτοφυλάκιο me and all hotels έχει αυξηθεί σε έξι ξενοδοχεία και 1.000+ δωμάτια σε κεντρικές τοποθεσίες πόλεων σε όλη τη Γερμανία, τα οποία περιλαμβάνονται επί του παρόντος στο απόθεμα της Hyatt.

Η μάρκα έχει έναν υγιή ξενοδοχειακό αγωγό, που συνδυάζει μετατροπές και νέες κατασκευές σε βασικούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο (που αναμένεται να ανοίξει το 2024), το Αμβούργο, η Λειψία και η Στουτγάρδη (όλα αναμένεται να ανοίξουν το 2026).