Η Jet2holidays ανέθεσε σε εξειδικευμένη εταιρεία την επιθεώρηση και τον έλεγχο της ασφάλειας των υδάτινων πάρκων σε πάνω από 50 ξενοδοχεία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Θα καλυφθούν ακίνητα με υδάτινα πάρκα σε Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο, Βουλγαρία, Τουρκία και Κροατία.

Η The Fun Lab, εταιρεία μηχανικών και διαπιστευμένος φορέας επιθεώρησης, θα πραγματοποιήσει τους ελέγχους.

Για τα ξενοδοχεία που διαθέτουν υδάτινα πάρκα έχει αναπτυχθεί ειδικός κατάλογος ελέγχου ασφαλείας και η εταιρεία θα επισκεφθεί κάθε ξενοδοχείο για να τα ελέγξει βάσει αυτού.

Το Fun Lab μπορεί επίσης να συνεργαστεί με τους συνεργάτες των ξενοδοχείων της Jet2holidays που διαθέτουν υδάτινα πάρκα για να τους παράσχει την αποκλειστική πιστοποίηση “Safe Fun”.

Ο κ. Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2holidays, δήλωσε: “Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι συνώνυμο της Jet2holidays, ωστόσο, ένα κρίσιμο μέρος αυτής της εξυπηρέτησης είναι η ευημερία και η ασφάλεια όλων όσων κάνουν διακοπές μαζί μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη συμφωνία με το The Fun Lab, παρέχοντας σε όλους τη διαβεβαίωση ότι τα ξενοδοχεία μας που διαθέτουν υδάτινα πάρκα όχι μόνο προσφέρουν την καλύτερη απόλαυση, αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της The Fun Lab, κ. Javier Salvador Marín, πρόσθεσε: “Ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό ότι γίναμε ο νέος διεθνής συνεργάτης και προμηθευτής της Jet2holidays για τη διενέργεια ελέγχων ασφαλείας για τα υδάτινα πάρκα και τις πισίνες αναψυχής στα τουριστικά τους jet2.

Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες διεθνοποίησής μας, καθώς στοχεύουμε να επεκταθούμε σε νέες αγορές και να βοηθήσουμε τις τουριστικές εταιρείες να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών τους, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε τη συμμόρφωση των ξενοδοχείων-συνεργατών τους με τις κανονιστικές διατάξεις. Μαζί, ανυπομονούμε να προωθήσουμε μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη εμπειρία για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο”.