Σε ποδοσφαιρικό πυρετό βρίσκεται η Ευρώπη και η Lufthansa είναι έτοιμη να φέρει φιλάθλους στη Γερμανία.

Ειδικότερα, από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa αναμένουν περίπου 200.000 επιπλέον κρατήσεις για πτήσεις προς τους χώρους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

«Ως συνεργάτης της γερμανικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, περιμένουμε με ανυπομονησία την εκδήλωση. Ανυπομονούμε ιδιαίτερα να πετάξουμε ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο στη Γερμανία», λέει ο Heiko Reitz, Chief Commercial Officer, Lufthansa Airlines.

Ταξιδεύοντας με το “Fanhansa”

Για όσους πετούν με το “Fanhansa”, το καλοκαιρινό παραμύθι ξεκινά κατά την απογείωση: Έξι αεροσκάφη A320 εμφανίζουν περήφανα τα γνωστά γράμματα και μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα τόσο μέσα όσο και έξω από το αεροσκάφος, με ειδικά προσκέφαλα και δίσκους τροφίμων με την ένδειξη «Breakfast for Champions». Σε όλες τις πτήσεις θα σερβίρονται επίσης ειδικές σοκολάτες EM.

Ζωντανές ενημερώσεις για όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το ζωντανό ticker στις εγχώριες γερμανικές και ευρωπαϊκές πτήσεις, που μεταδίδει τη δράση του αγώνα σε πραγματικό χρόνο μέσω κειμένου. Οι επιβάτες της Lufthansa και της Austrian Airlines μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες ζωντανά στα γερμανικά και στα αγγλικά στις ηλεκτρονικές τους συσκευές δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω της πύλης FlyNet®. Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη στις πτήσεις της Lufthansa A350 με το νέο εσωτερικό της καμπίνας Allegris και στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Discover Airlines.

Περιεχόμενο κατά την πτήση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο παικτών της ομάδας DFB που συμμετέχουν σε κουίζ ή να μάθουν για τις δέκα πόλεις που φιλοξενούν τη Γερμανία μέσω του συστήματος περιεχομένου Lufthansa Insights. Οι επιβάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αεροσκάφος μέσω της πύλης FlyNet® και στο έδαφος στη Lufthansa.com. Τα πληρώματα της Lufthansa θα παρέχουν επίσης ενημερώσεις βαθμολογίας για αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κασκόλ της Lufthansa

Το ειδικά δημιουργημένο ευρωπαϊκό μαντήλι θαυμαστών της Lufthansa, που συμβολίζει το δίκτυο δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας, είναι ήδη ένα δημοφιλές αναμνηστικό. Κατά τη διάρκεια των αγώνων της Γερμανίας, το κασκόλ διανέμεται δωρεάν στα αεροδρόμια της πόλης υποδοχής. Μια υπερμεγέθης εκδοχή του κασκόλ διακοσμεί την πρόσοψη του Terminal 2 στο Μόναχο, φτιάχνοντας τη διάθεση για τα μεγάλα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.