Τις πύλες του ανοίγει σήμερα το νέο ξενοδοχείο της Marriott στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικότερα, το The Reach at Piccadilly, στο Μάντσεστερ της σειράς Tribute, απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Manchester Piccadilly και έχει θέα στο Lock 84 στο κανάλι Rochdale.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 215 δωμάτια και σουίτες, γυμναστήριο, μπαρ και εστιατόριο Lock 84 με επικεφαλής τον executive σεφ George Warwick και προσφέρει θέα στο κανάλι.

Το ακίνητο ανήκει στο Molo Hotel Group, του οποίου το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει επίσης το Courtyard by Marriott London Luton Airport και το The Halyard at Ropewalks LiverpoolVignette Collection που άνοιξε πρόσφατα.

Το Reach at Piccadilly θα ενταχθεί στο Hotel Football Old Trafford του Μάντσεστερ, καθώς και στο The Great Northern Hotel του Λονδίνου και στο Abbey Hotel Bath ως το τέταρτο ακίνητο Tribute Portfolio στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι μια πολυάσχολη περίοδος για τη Marriott στο Μάντσεστερ, με τον όμιλο να μετονομάζει επίσης το πρώην Macdonald Hotel Manchester σε Manchester Marriott Hotel Piccadilly μετά από ένα έργο ανακαίνισης ύψους 33 εκατ. λιρών.