Ο Όμιλος Radisson Hotels ανακοίνωσε τα σχέδιά του να προσθέσει το πρώτο ακίνητο υπό την επωνυμία Radisson RED, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.

Το υπάρχον Park Plaza Bangkok Soi 18 του ομίλου – το οποίο άνοιξε το 2011 – θα υποβληθεί σε ανακαίνιση πριν μετονομαστεί σε Radisson RED Bangkok Sukhumvit 18 το τέταρτο τρίμηνο του 2025.

Το κατάλυμα διαθέτει επί του παρόντος 125 δωμάτια, γυμναστήριο, πισίνα στον τελευταίο όροφο και επιλογές για φαγητό και φαγητό, όπως το εστιατόριο Mezza και το Sway Rooftop Bar.

Η Radisson είπε ότι το επανασχεδιασμένο ξενοδοχείο θα προσφέρει επανασχεδιασμένα δωμάτια με «σούπερ άνετα κόκκινα κρεβάτια, ντους υψηλής πίεσης και τεχνολογία αιχμής, όπως WiFi υψηλής ταχύτητας και έξυπνες λύσεις».

Η επωνυμία Radisson RED κυκλοφόρησε στις Βρυξέλλες το 2016 και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 25 ακινήτων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πέντε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Radisson ανακοίνωσε πρόσφατα πολλά ακίνητα μετατροπής για την επωνυμία Radisson RED, συμπεριλαμβανομένου του πρώην ξενοδοχείου Marriott στο Twickenham Stadium του Λονδίνου και του Radisson RED Berlin Kudamm.

Ο όμιλος Radisson Hotel λειτουργεί επί του παρόντος τέσσερα ακίνητα στην Μπανγκόκ – Radisson Suites Bangkok SukhumvitPark Plaza Sukhumvit Hotel, Μπανγκόκ, Park Plaza Bangkok Soi 18 και Radisson Blu Plaza Hotel, Μπανγκόκ.

Η μάρκα Radisson RED θα κάνει στην πραγματικότητα το ντεμπούτο της στην Ταϊλάνδη πριν από την επανατοποθέτηση της Μπανγκόκ, με τα προσεχή εγκαίνια της παραλίας Radisson RED Phuket Patong.