Στην ανακοίνωση της εκστρατείας «Our First Friends» του Star Virgo,  προχώρησε η Star Cruises.

Μέσα από διάφορα κανάλια, η εκστρατεία θα αναζητήσει τους επιβάτες που ταξίδεψαν με το Star Virgo πριν από 12 χρόνια, στο παρθενικό του ταξίδι, στις 27 Αυγούστου 1999.

 Η Star Cruises θα προσφέρει δωρεάν καμπίνες στο Star Virgo αξίας πάνω από 150.000 δολαρίων συνολικά, και αποτελεί μέρος των εορτασμών του  Star Virgo  που  πρόσφατα ανακοίνωσε μια ανακαίνιση 25 εκατομμύριων δολαρίων.

Περισσότεροι από 1.200 επιβάτες από τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ινδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη και άλλες ασιατικές χώρες ταξίδεψαν στην ιστορική εναρκτήρια  κρουαζιέρα του Star Virgo.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το reunion για τους επιβάτες που ταξίδεψαν μαζί μας στο εναρκτήριο ταξίδι Star Virgo  από τη Σιγκαπούρη. Μερικοί από αυτούς μπορεί να έχουν ήδη κάνει κρουαζιέρα με τους φίλους ή τις οικογένειές τους στο παρελθόν.

Τώρα μπορούν να αναζωπυρώσουν τη γλυκύτητα του παρελθόντος με τους φίλους, τους γονείς τους, ή ακόμα και τη δημιουργία νέων οικογενειακών αναμνήσεων με τα δικά τους παιδιά», δήλωσε η Αντιπρόεδρος Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Genting Hong Kong,  Vivian Sim.

Κώστας Μπιλιάνης