
Ξεχάστε τα ήπια ή άγευστα και μαζικής παραγωγής γεύματα των αεροπορικών εταιρειών.
Η Singapore Airlines δρομολογεί στις πτήσεις της μια νέα φιλοσοφία αγροκτήματος στα γεύματα το “αγρόκτημα-πτήση” -μειώνοντας τα κρέατα- και δεν μας υπόσχεται απλά καλό φαγητό στον αέρα, αλλά φαγητό με αγνά-βιολογικά τοπικά υλικά από τον προορισμό κάθε δρομολογίου, από τις χώρες που ταξιδεύει.
Η Singapore Airlines δήλωσε ότι θα συνεργαστεί και με τους εταίρους στο εξωτερικό για να προμηθεύεται όσο το δυνατόν περισσότερα βιολογικά προϊόντα.
Το μενού “αγρόκτημα-πτήση” ( από το κίνημα “αγρόκτημα στο τραπέζι”) θα είναι σε λίγους μήνες διαθέσιμο στους επιβάτες πρώτης θέσης σε επιλεγμένες διαδρομές και σταδιακά θα μεταφερθεί και στους επιβάτες άλλων κατηγοριών.