Φωτογραφίζοντας τα προνόμια της κάρτας Gold της Star Alliance λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε καταπληκτικά δώρα. Η παραπάνω κίνηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των προνομίων της κάρτας Gold της Star Alliance με θέμα «Picture your upgrade»(Φωτογραφίστε την αναβάθμισή σας), η οποία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 4 Απριλίου 2012.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή για τις πλατφόρμες τηλεφώνων iPhone, Android και Blackberry, από το δικτυακό τόπο www.staralliance.com.

Επίσης οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να ανεβάσουν φωτογραφίες αντικειμένων τα οποία συναντούν στα ταξίδια τους και τα οποία συμβολίζουν τα προνόμια του κατόχου της κάρτας Gold της Star Alliance.

Κάθε εβδομάδα θα προτείνεται σε εκείνους που «κατέβασαν» την εφαρμογή μια νέα αποστολή σχετική με τα προνόμια της συμμετοχής στην κάρτα Gold της Star Alliance, η οποία θα δημοσιεύεται επίσης στη σελίδα της Star Alliance στο facebook.

Κατά την πρώτη εβδομάδα της εκστρατείας προώθησης, οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν φωτογραφίες από τους πίνακες αναχωρήσεων αεροδρομίων.

Οι νικητές του συγκεκριμένου μέρους της εκστρατείας προώθησης θα μπορούν να λαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες προτεραιότητας, όχι μόνον στα αεροπορικά ταξίδια τους, αλλά και μέσω της δωρεάν εγγραφής τους στο Quintessentially, το κορυφαίο πολυτελές ιδιωτικό κλαμπ μελών με 24ωρη παγκόσμια παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Τα δώρα για τους τυχερούς νικητές που θα ανεβάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες περιλαμβάνουν: φιλοξενία σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ταξιδιωτικά είδη πολυτελείας, έπιπλα γνωστών σχεδιαστών, εμπειρίες VIP και εισιτήρια μετ’ επιστροφής Business Class. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες εντάσσονται αυτομάτως στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, στην οποία μπορεί να κερδίσουν είτε δύο εισιτήρια Business Class Round the World της Star Alliance είτε αναβάθμιση της κάρτας πιστότητας που διαθέτουν σε Gold, στο πρόγραμμα Frequent Flyer της Star Alliance στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.

Τα προνόμια των κατόχων της κάρτας Gold της Star Alliance είναι τα ακόλουθα:
•    Πρόσβαση σε περισσότερες από 990 αίθουσες αναμονής (lounges) αεροδρομίων
•    Προτεραιότητα στον έλεγχο εισιτηρίων και αποσκευών
•    Προτεραιότητα στην επιβίβαση
•    Δικαίωμα για επιπλέον βάρος αποσκευών
•    Προτεραιότητα στον χειρισμό των αποσκευών
•    Προτεραιότητα στη λίστα αναμονής κρατήσεων
•    Προτεραιότητα σε πτήσεις στις οποίες δεν έγινε κράτηση θέσης

Ελπινίκη Τζουάνου