Ο πάροχος ξενοδοχείων διαμερισμάτων Staycity Group ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση της premium μάρκας Wilde στο Λονδίνο μετά την απόκτηση μιας τοποθεσίας στο Battersea, κοντά στο σταθμό Nine Elms, όπου σχεδιάζει να αναπτύξει μια νέα ιδιοκτησία 177 δωματίων.

Η StayCity με έδρα το Δουβλίνο είπε ότι θα αναπτύξει το ακίνητο σε συνεργασία με την Citygrove, η οποία θα επιβλέπει τον αρχικό σχεδιασμό και την κατασκευή αξίας 70 εκατ. λιρών.

Ο διαχειριστής του ξενοδοχείου διαμερισμάτων είπε ότι η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το 2026, με ολοκλήρωση το δεύτερο εξάμηνο του 2027.

Η νέα ιδιοκτησία Wilde θα προσφέρει έναν συνδυασμό στούντιο και διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου με «πλήρως εξοπλισμένες» κουζίνες και «μοντέρνο» σχεδιασμό. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν δωμάτιο πλυντηρίων, 24ωρη ρεσεψιόν, lounge και μπαρ, καφέ, ντουλάπι τροφίμων και γυμναστήριο.

Ο Όμιλος Staycity λειτουργεί επί του παρόντος τρία ξενοδοχεία διαμερισμάτων Wilde στο Λονδίνο – στο Aldgate, το Covent Garden και το Paddington – με επιπλέον τοποθεσίες στο Βερολίνο, το Εδιμβούργο και το Μάντσεστερ, καθώς και ένα επερχόμενο ακίνητο στο Μπορντό.