Η Virgin Atlantic πρόκειται να ξαναρχίσει τα δρομολόγια προς τον Καναδά για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από μια δεκαετία με δρομολόγιο από το Λονδίνο στο Τορόντο.

Ο αερομεταφορέας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος επίσης γιορτάζει την 40η επέτειό του το 2024, θα ξεκινήσει πάλι τις καθημερινές πτήσεις μεταξύ των διεθνών αεροδρομίων Heathrow του Λονδίνου και του Toronto Pearson στις 30 Μαρτίου 2025.

Η Virgin είπε ότι θα χρησιμοποιήσει διάφορα αεροσκάφη στη νέα διαδρομή του Τορόντο, συμπεριλαμβανομένου του νέου Airbus A330-900neo που προσφέρει τον κοινωνικό χώρο Retreat Suite του αερομεταφορέα.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι το νέο της δρομολόγιο προς το Τορόντο θα παρέχει «βέλτιστη συνδεσιμότητα» στον Καναδά, μέσω του Heathrow, για επιβάτες που ταξιδεύουν από προορισμούς της Ινδίας, όοπως Βομβάη, Δελχί και Μπανγκαλόρ. Η Virgin ξεκίνησε υπηρεσίες προς το Μπανγκαλόρ νωρίτερα φέτος.

Παράλληλα, ανακοίνωσε επίσης μια διευρυμένη συνεργασία κοινού κωδικού με την καναδική αεροπορική εταιρεία WestJet, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2024 και θα καλύπτει προορισμούς όπως η Οτάβα και το Γουίνιπεγκ στον Καναδά.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει πραγματοποιήσει πτήσεις προς τον Καναδά από το 2014, όταν εκτέλεσε ένα δρομολόγιο μεταξύ Λονδίνου και Βανκούβερ.