Στο ξενοδοχείο Hilton παραβρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα κ. Tsewang Topden, προκειμένου να συμμετάσχει στο workshop που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ινδίας για την προώθηση της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ήρθαν σε επαφή με πολλούς τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν το workshop ώστε να συζητήσουν με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών που συμμετείχαν, όπως:
– Air India
– Qatar Airways
– Etihad Airways
– Sanyog Gupta Voyages
– Surya Reisedienst
– Namaste Tours
– Scenic Journeys
– Travel Spirit International.

Ο πρέσβης αναφέρθηκε στην φιλική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, τονίζοντας ότι η Ινδία αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους Έλληνες, αλλά  και η Ελλάδα είναι μέσα στις προτιμήσεις των Ινδών.

Στόχος του workshop ήταν η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των επαγγελματιών που συμμετείχαν με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού από τη χώρα μας προς την Ινδία.

Μετά το workshop ακολούθησαν παρουσιάσεις από τις εταιρείες, κλήρωση με ταξίδια για τους τουριστικούς πράκτορες, και cocktail.

Η εταιρεία Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες “TravelDailyNews International” και “TravelDailyNews Greece & Cyprus”, στα πλαίσια της σειράς των πολύ επιτυχημένων workshops που έχει ήδη διοργανώσει, είχε τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Κώστας Μπιλιάνης