Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο πάροχος καταλυμάτων Ascott επεκτείνεται περαιτέρω στην Ευρώπη με «όχημα» την Τσέλσι, αναλαμβάνοντας τα δύο ξενοδοχεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου στο Λονδίνο.

Η εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη, στην οποία ανήκουν εμπορικά σήματα όπως Citadines, Oakwood και Somerset, θα μετατρέψει τα υπάρχοντα ξενοδοχεία Millennium και Copthorne στο γήπεδο Στάμφορντ Μπριτζ της Τσέλσι σε ένα ενιαίο ακίνητο Lyf με 232 δωμάτια.

Επίσης, ένα πολυελές συγκρότημα -με Εδουαρδιανό στιλ- ανοίγει σε κρατήσεις διαμονής για πρώτη φορά.
Πρόκειται για μία luxury εξοχική κατοικία στο προπονητικό κέντρο της κορυφαίας ομάδας της Αγγλίας στο Κόμπαμ έξω από το Λονδίνο, που χτίστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη Ρομάν Αμπράμοβιτς και τώρα χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Κράτηση με πακέτα διαμονής

Μέσω της συνεργασίας, οι οπαδοί θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις σε πακέτα διαμονής, ενώ τα μέλη του προγράμματος Ascott Star Rewards θα έχουν αποκλειστικές ανταμοιβές αφοσίωσης.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας της Τσέλσι, όπου η Ascott θα γίνει ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός συνεργάτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Δυτικού Λονδίνου στην Premier League για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Ο Tan Be Leng, ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Ascott, θα αναλάβει τη διαχείριση των δύο ακινήτων της Τσέλσι τους επόμενους μήνες.
Τα κτίρια που θα ανακαινιστούν και θα περάσουν στην επωνυμία Lyf, εκτιμάται πως θα είναι έτοιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

Η Ascott ανακοίνωσε επίσης άλλα τέσσερα νέα ακίνητα σε Ηνωμένο Βασίλειο στο Εδιμβούργο, τη Γλασκώβη, το Λέστερ και το Μάντσεστερ.
Αυτά θα ανοίξουν τα επόμενα δύο χρόνια με τα εμπορικά σήματα Lyf και Unlimited Collection, παράλληλα με το Citadines στην Κολμάρ της Γαλλίας.

Η Ευρώπη διαδραματίζει βασικό ρόλο στα σχέδια επέκτασης της Ascott

Η προσθήκη έξι ακινήτων από την Ascott στη Γηραιά Ηπειρο θα αυξήσει τον συνολικό αριθμό των δωματίων της 14% σε περίπου 8.000.
Η εταιρεία φιλοξενίας θα επεκτείνει επίσης την παρουσία της από 24 σε 29 ευρωπαϊκές πόλεις με τις νέες τοποθεσίες.

«Ως παγκόσμιος τουριστικός και επιχειρηματικός κόμβος, η Ευρώπη διαδραματίζει βασικό ρόλο στα σχέδια επέκτασης της Ascott, δήλωσε ο Kevin Goh, διευθύνων σύμβουλος της.

Η ποικιλόμορφη και δυναμική φύση του τομέα της φιλοξενίας, μας προσφέρει άφθονα περιθώρια για πιο επιτυχημένες συνεργασίες με τους ιδιοκτήτες».

Άλλα σχέδια περιλαμβάνουν την ανακαίνιση του υπάρχοντος ξενοδοχείου Cavendish στο κέντρο της αγγλικής πρωτεύουσας, το οποίο θα γίνει το πρώτο ακίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα συμπεριληφθεί στην επωνυμία Unlimited Collection.

Σύμφωνα με τον Kevin Goh «η διαχείριση franchise είναι ο επόμενος πυλώνας ανάπτυξης μας στην Ευρώπη, όπου οι συνθήκες της αγοράς είναι ευνοϊκές για αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα.

Για τους υφιστάμενους ιδιοκτήτες μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σταθερή αξία αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες βελτίωσης περιουσιακών στοιχείων που αναβαθμίζουν τις εμπειρίες διαμονής των επισκεπτών».