Η Turkish Airlines επέκτεινε το δίκτυό της ξεκινώντας νέες απευθείας πτήσεις προς το Τορίνο της Ιταλίας, σηματοδοτώντας τον ένατο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στη χώρα.

Από τις 10 Ιουλίου 2024, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει καθημερινές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης και του αεροδρομίου του Τορίνο, παρέχοντας απρόσκοπτη πρόσβαση όχι μόνο στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε 349 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Bilal Ekşi , Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο δρομολόγιο:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το Τορίνο ως τον 349ο προορισμό μας παγκοσμίως και τον ένατο στην Ιταλία. Αυτή η νέα διαδρομή θα ενισχύσει τους δεσμούς μας με την Ιταλία και θα προσφέρει στους επιβάτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τορίνο, την ιστορική πρωτεύουσα της περιοχής του Πιεμόντε, με τη μοναδική υπηρεσία της Turkish Airlines. Ελπίζουμε αυτή η νέα διαδρομή να φέρει μεγάλη επιτυχία στον αερομεταφορέα μας».

Αυτή η νέα υπηρεσία όχι μόνο ανοίγει απευθείας ταξίδια μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Τορίνο, αλλά παρέχει επίσης συνδέσεις με ένα τεράστιο δίκτυο προορισμών σε ολόκληρη την Κωνσταντινούπολη, ενισχύοντας τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους παγκόσμιους εξερευνητές.