Ένα νέο χώρο γεύσης, που θα συνδυάζει νέες ιδέες γαστρονομίας, προσιτές τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευκολία πρόσβασης και στάθμευσης καθώς και ιδιαίτερη αισθητική χώρου με μοντέρνα και συγχρόνως διαχρονική διακόσμηση, δημιουργεί το ξενοδοχείο Metropolitan στη Λ. Συγγρού. Το μενού θα το επιμελείται ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Michel Roux, με σύνθεση σαφώς επηρεασμένη από τη γαλλική κουζίνα, αφού ο νέος χώρος θα λειτουργεί ως Bistro.

Τα πιάτα είναι παρασκευασμένα με ποιοτικά προϊόντα από την Ελληνική φύση, ενώ η προσεγμένη λίστα κρασιών περιλαμβάνει μοναδικές επιλογές από τους Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς αμπελώνες, με τη δυνατότητα τα περισσότερα από αυτά να σερβίρονται και σε ποτήρι.