Η Cyta Ελλάδος ανακοίνωσε και επισήμως την παροχή υπέρ-υψηλών ταχυτήτων VDSL2 έως και 50Mbps μετά την Αττική και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες VDSL2 σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν 2play σε: Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), Αίγινα, Αλεξανδρούπολη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Έδεσσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Νάουσα, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ήταν από τις πρώτες εταιρείες που πρόσφατα είχε ανακοινώσει τη διάθεση 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) έως 35Mbps και έως 50Mbps (upload έως 3 Mbps και 10 Mbps αντίστοιχα).

Μοναδική προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων παραμένει η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους η οποία θα πρέπει να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Παράλληλα σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των νέων καταστημάτων Cyta στην Αττική αφού τέσσερα νέα καταστήματα τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία σε:
•    Νέα Ιωνία (Μικράς Ασίας 4),
•    Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 89),
•    Περιστέρι (Εθνικής Αντίστασης 67)
•    Κορυδαλλό (Αθηνάς 24).

Τα καταστήματα αυτά προστίθενται σε εκείνα που ήδη λειτουργούν σε Αμπελόκηπους (Λ. Κηφισίας 57-59), Ζωγράφου (Λ. Στρατηγού Αλεξάνδρου Παπάγου 91), Μαρούσι (Κηφισίας 18 & Γκύζη), Παγκράτι (Φιλολάου 85) και Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 150).

Τα 9 καταστήματα στην Αττική συμπληρώνουν τα 11 που ήδη λειτουργούν στην περιφέρεια. Ενώ παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο άνω των 500 συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης.

Όλα τα καταστήματα Cyta βρίσκονται σε σημεία – κλειδιά στο λεκανοπέδιο με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.Για περισσότερες πληροφορίες και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Cyta, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cyta.gr.

Ελπινίκη Τζουάνου