Το Samsung Festival ξεκίνησε αρχές Ιουνίου με δώρα και συνδυαστικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας. Όσοι επισκεφτούν το Samsung eshop έως τις 7 Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν συγκεκριμένα προϊόντα και να πάρουν δώρο ή να συνδυάσουν επιλεγμένες συσκευές από τις κατηγορίες κινητών συσκευών και τηλεοράσεων.

Όσοι αναζητούν το επόμενο smartphone τους, έως τις 7 Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα δημοφιλή μοντέλα της σειράς Galaxy S ή της σειράς Galaxy A. Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν ένα από τα μοντέλα Galaxy S24, Galaxy S23 ή Galaxy S23 FE παίρνουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds FE1. Όσοι επιλέξουν να συνδυάσουν από τη σειρά Galaxy A το Galaxy A55 5G ή το Galaxy A35 μαζί με τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds FE, παίρνουν όφελος 70€ στα ακουστικά.

Ταυτόχρονα έως τις 23 Ιουνίου οι φίλοι των μεγάλων αθλητικών γεγονότων του καλοκαιριού θα μπορούν να ζήσουν δυνατές εμπειρίες θέασης, μέσα από επιλεγμένους συνδυασμούς τηλεοράσεων και soundbars και να έχουν όφελος 20% στη συνολική τιμή αγοράς τους2.

Όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες στο https://www.samsung.com/gr/offer/samsung-festival/.