Την έναρξη λειτουργίας του St Regis Bal Harbour Resort & Residences ανακοίνωσε η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc, καθώς και τον τριπλασιασμό του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου του εν λόγω brand, μέσα σε πέντε μόλις χρόνια.

To ντεμπούτο του St Regis Resort Bal Harbour στην εύπορη περιοχή Bal Harbour αυξάνει, όπως είναι φυσικό, την προβολή  για τον πολυπόθητο διεθνή προορισμό.

«Με μια απίστευτη σειρά από πολλές ανέσεις και τοποθετημένο κοντά στη Miami Beach, το Bal Harbour ζητά από καιρό ένα θέρετρο παγκόσμιας κλάσης και η άφιξη του St Regis Bal Harbour Resort προσφέρει τώρα έναν ιδανικό προορισμό για εύπορους ταξιδιώτες ανά την υφήλιο», δήλωσε  ο Global Brand Leader για το St Regis και τη Luxury Collection, Paul James και πρόσθεσε: «Με την εκλεπτυσμένη κομψότητα να διαχέεται σε όλο το κτίριο, αυτό το θέρετρο προσφέρει μια επιστροφή στην αίγλη και πιστεύουμε ότι το ντεμπούτο του St.Regis αποτελεί  μια ανακαίνιση για αυτή τη σημαντική διεθνή πύλη της πόλης».

Το St Regis Bal Harbour Resort προσφέρει στους επισκέπτες του μια νέα διάσταση της πολυτέλειας με 243 δωμάτια και σουίτες και 245 ιδιωτικές κατοικίες, προσφέροντας σε όλες ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό, σε τρεις γυάλινους πύργους που βρίσκονται πάνω σε ένα εκτεταμένο τμήμα της παραλίας.

Με το εξαιρετικό design από τη διεθνούς φήμης εταιρεία διακόσμησης Yabu Pushelberg, το θέρετρο διαθέτει περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως τη μοναδική στο είδος της ξύλινη επένδυση  Movinque  και μαρμάρινες πλάκες  Chinese God Flower των οποίων η κατασκευή ανατέθηκε αποκλειστικά από το θέρετρο σε ένα ιδιωτικό λατομείο.

To St Regis Resort Bal Harbour επιμένει και στη γνωστή δέσμευση του brand με την τέχνη, παρουσιάζοντας έργα από καλλιτέχνες όπως ο Sawada Hirotoshi, ο Candida Hofer και ο Santiago Rubino, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει μια ζωντανή τοιχογραφία ως το σημείο εστίασης για το μπαρ.

Με αυτό το ορόσημο, η Starwood συνεχίζει να επιμηκύνει την ηγετική της θέση στον κλάδο της φιλοξενίας πολυτελείας, με περίπου 150 ξενοδοχεία πολυτελείας  St. Regis , Luxury Collection και W Hotel υπό την αιγίδα της, προσφέροντας στους επισκέπτες και τους κατοίκους  ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και εμπειριών πολυτελείας  σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών σε όλο τον κόσμο.

Το brand St. Regis θα συνεχίσει τη δυναμική της παγκόσμιας αύξησης του με τα επερχόμενα εγκαίνια του St Regis Doha,  του St Regis Saadiyat Island Resort στο Άμπου Ντάμπι και του St Regis Resort Mauritius.

Κώστας Μπιλιάνης