Η Jet2.com και η Jet2holidays έχουν προσθέσει 35.000 θέσεις αυξάνοντας τη χωρητικότητα για το καλοκαίρι του 2025.

Η επέκταση καλύπτει μια σειρά προορισμών σε όλη την Ισπανία, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κροατία από εννέα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένης της νέας βάσης στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ.

Πρόσθετες θέσεις διατέθηκαν προς πώληση στη Μάλαγα, την Κόστα ντε Αλμερία, τη Μαγιόρκα, το Νταλαμάν, τη Λέσβο, τη Σκιάθο, το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ.

Οι επιπλέον πτήσεις που πωλούνται είναι:

· Μάλαγα – εισαγωγή τριών εβδομαδιαίων δρομολογίων από το Λίβερπουλ (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο) από τις αρχές Μαρτίου, επιταχύνοντας την έναρξη αυτής της νέας διαδρομής κατά ένα μήνα.

· Costa de Almeria – πρόγραμμα που παρουσιάστηκε από το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ για να ξεκινήσει από τις 12 Απριλίου.

· Μαγιόρκα – εισαγωγή τριών εβδομαδιαίων δρομολογίων από (Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο) από τις αρχές Μαρτίου, μεταφέροντας το θερινό πρόγραμμα κατά ένα μήνα.

· Νταλαμάν – η σεζόν θα ξεκινήσει από τις 14 Μαρτίου και μετά, με προηγούμενες πτήσεις να πωλούνται από εννέα βρετανικά αεροδρόμια σήμερα – Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, East Midlands, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάνστεντ.

· Λέσβος – Επέκταση της καλοκαιρινής σεζόν έως τις 12 Οκτωβρίου από Μάντσεστερ και Στάνστεντ.

· Σκιάθος – Η καλοκαιρινή σεζόν επεκτάθηκε έως τις 12 Οκτωβρίου από Μπέρμιγχαμ, East Midlands, Leeds Bradford, Manchester και Stansted.

· Σπλιτ – το πρόγραμμα που προωθείται από το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ για να ξεκινήσει από τις 17 Απριλίου, ενόψει του Πάσχα.

· Ντουμπρόβνικ – Η καλοκαιρινή σεζόν επεκτάθηκε έως τις 8 Νοεμβρίου από το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.