Με νέο concept, καινούρια μενού, το ολοκαίνουργιο Lobby Bar και το Art Lounge του NEW Hotel είναι έτοιμα να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι.

Μόλις μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος και την Πλάκα, στο ισόγειο του NEW Hotel η φύση και τα χρώματά της έχουν πλέον τον πρώτο λόγο. Tο ολοκαίνουριο Lobby Bar είναι το αποτέλεσμα τόσο της ανανέωσης του χώρου – με την υπογραφή των Manhattan Projects – όσο και της ανανέωσης του μενού – με την υπογραφή του executive chef Μπάμπη Κουντούρη.

Το μενού προσφέρει πιάτα που γιορτάζουν την ελληνική κουζίνα και νόστιμα επιδόρπια.

Ειδικά για τον νέο αυτό χώρο ο Μπάμπης Κουντούρης, executive chef του ξενοδοχείου, έχει ετοιμάσει ένα μενού με πιάτα που ενδείκνυνται για ένα lunch με φίλους, ή για ένα refueling break από τη βόλτα στο κέντρο. Υγιεινά salad bowls, signature burgers (όπως το περίφημο smashed beef burger) αλλά και pasta και risotto καθώς και κυρίως πιάτα που δεν κρύβουν την αδυναμία τους στην ελληνική κουζίνα: ο μουσακάς με black angus και το χοιρινό iberico “γύρος” είναι χαρακτηριστικά της κατεύθυνσης του μενού. Τα γλυκά είναι ιδανικά τόσο για να “κλείσουν” ανάλαφρα το γεύμα, όσο για να τα απολαύσει κανείς αυτόνομα… Τρεις λέξεις μόνο θα πούμε εδώ: ice cream banoffee. Στο Lobby Bar θα σερβίρεται πλέον και το δημοφιλές brunch του NEW Hotel από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο.

Το Art Lounge, ψηλά στο roof του NEW Hotel, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με αλλαγές τόσο στο μενού, όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Στη μαγευτική θέα προς ολόκληρη την πόλη, προστίθεται πλέον η νέα, σαφώς πιο γαστρονομική, προσέγγιση του μενού. Εδώ η ματιά του Μπάμπη Κουντούρη επικεντρώνεται σε γεύσεις που είναι καταγεγραμμένες στη συλλογική μας μνήμη, γεύσεις ελληνικές. Με αυτή την αφετηρία και χρησιμοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ο chef και η ομάδα του προτείνουν μια νέα ερμηνεία της ελληνικής παράδοσης μέσα από σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές.

Ωράριο Λειτουργίας: Lobby Lounge: Καθημερινά, 11.00 – 18.00 | Art Lounge: Καθημερινά 18.00 – 00.30

Τηλεφωνικές & Online Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 | Lobby Lounge https://tinyurl.com/ycyjr6tu / | Art Lounge : https://tinyurl.com/8pntx99r

Διεύθυνση: NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)