Σύνταξη: tourismtoday.gr

Αλλαγή σελίδας για το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine στον Πάνορμο Ρεθύμνου, μετά από το ριζικό λίφτινγκ και την αναβάθμιση του σε πέντε αστέρια.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του και επίσημα μετά την ανακαίνιση στο κεντρικό κτίριο (τον χειμώνα 2022/2023), στα μπανγκαλόου και τις εξωτερικές εγκαταστάσεις (τον περασμένο χειμώνα).

Στο ολοκαίνουργιο πλέον Iberostar Selection Creta Marine επενδύθηκαν εκατομμύρια ευρώ, όπως σε υλικά υψηλής ποιότητας, μαρμάρινα δάπεδα και στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα δωμάτια -συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού- μεταξύ άλλων.

Πέντε αστέρια και νέοι τύποι δωματίων

Η Iberostar αναβάθμισε το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο κατά ένα αστέρι σε πέντε αστέρια και το κατέταξε στην κατηγορία Selection.

Στον τομέα των υπηρεσιών, 210 αντί των 150 υπαλλήλων που υπήρχαν προηγουμένως, φροντίζουν πλέον τους επισκέπτες στα 361 δωμάτια, τα οποία κατανέμονται στο κεντρικό κτίριο και στα διώροφα μπανγκαλόου.

Εκτός από τις δύο προεδρικές σουίτες με μεγάλη ιδιωτική πισίνα, δύο τύποι δωματίων ξεχωρίζουν ανάμεσα στα 361 δωμάτια.

Στο κεντρικό κτίριο, οκτώ από τα δωμάτια με θέα στη θάλασσα διαθέτουν υδρομασάζ στη βεράντα.
Υπάρχουν επίσης τρία νέα συγκροτήματα μπανγκαλόου με δέκα δωμάτια με κοινή πισίνα, ορισμένα από τα οποία έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Αυτοί οι τύποι δωματίων μπορούν προς το παρόν να κρατηθούν μόνο μέσω των καναλιών της Iberostar, όπως το Iberostar Pro.

Το 48% της έκτασης του ξενοδοχείου βρίκσεται σε έναν περιποιημένο κήπο με διάφορους φοίνικες, λουλούδια και βότανα.
Τα μπανγκαλόου, τα οποία εκτείνονται σε μια πλαγιά, είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν ελληνικό χωριό.

Παραλίες, πισίνες με θαλασσινό νερό και εστιατόρια

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις εξωτερικές πισίνες, μια παιδική πισίνα και μια εσωτερική πισίνα στο σπα, με θαλασσινό νερό.

Οι παραθεριστές που θέλουν να απολαύσουν βουτιές στην θάλασσα έχουν επιλογές σε τρεις κόλπους με άμμο, που είναι πλήρως εξοπλισμένοι με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Τα à la carte εστιατόρια είναι σχεδιασμένα σε στυλ ελληνικής ταβέρνας. Αυθεντική κρητική κουζίνα έχει ταβέρνα Vegghera, όπου ακόμη και οι πολυταξιδεμένοι παραθεριστές θα ανακαλύψουν νέα πιάτα.

Το Thalassa είναι το μεσογειακό εστιατόριο κοντά στην παραλία, ενώ η Trattoria La Locanda προσφέρει ιταλική κουζίνα.

Ανακαίνιση τον χειμώνα σε Iberostar Creta Panorama & Mare

Τον επόμενο χειμώνα, η Iberostar σχεδιάζει να ανακαινίσει το γειτονικό ξενοδοχείο Iberostar Creta Panorama & Mare.
Ωστόσο, το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να κειτουργεί στην κατηγορία των τεσσάρων αστέρων.

Οπως αποκαλύπτει ο Thomas Gigla, εμπορικός διευθυντής της Iberostar σε EMEA «σχεδιάζουμε ένα υδάτινο πάρκο που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και των δύο ξενοδοχείων», όπως επίσης και το θέατρο για τη βραδινή ψυχαγωγία.