Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corp. ενσωματώνει ένα ψηφιακό διαβατήριο υγείας στα προγράμματα MICE. Η εταιρεία φιλοξενίας θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή VeriFLY+Stay του VeriFLY.

Η εφαρμογή για κινητά παρέχει επαλήθευση σε πραγματικό χρόνο όλων των εγγράφων COVID-19. Καθώς και ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τα πλεονεκτήματα

Η εφαρμογή για κινητά μπορεί να διευκολύνει αισθητά τον τομέα MICE. Παρέχοντας στους συμμετέχοντες σε ένα meeting την επιλογή για άμεση λήψη και παρουσίαση των αποτελεσμάτων τεστ COVID-19 καθώς και άλλων σχετικών εγγράφων.

Δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες έχουν επαληθεύσει από την 1η Ιανουαρίου 2021 με ασφάλεια την κατάσταση υγείας τους σχετικά με τον κορωνοϊό με τη χρήση της.

«Από την έναρξη της πανδημίας, πιστεύαμε ότι η προσβασιμότητα σε τεστ και πόρους θα έπαιζε κρίσιμο ρόλο στην ανάκαμψη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, δήλωσε ο Φρανκ Λάβι, ανώτερος αντιπρόεδρος της Global Operations της Hyatt.

Η εφαρμογή ενισχύει τη δέσμευσή μας για την ευημερία των φιλοξενούμενων και των συναδέλφων μας.
Και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της ασφάλειας των συναντήσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη διεξαγωγή τους».

Νέα πρωτοβουλία

Αυτή είναι μία από τις τελευταίες πρωτοβουλίες της Hyatt για την υποστήριξη των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η εταιρεία διατηρεί το επίκεντρο της την ασφάλεια των επισκεπτών και των συμμετεχόντων σε εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα εντάσσεται στη διαρκώς αυξανόμενη λίστα με τις ταξιδιωτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της American Airlines, που χρησιμοποιούν τη λύση του VeriFLY.

Με στόχο να εμπνεύσει την αυτοπεποίθηση στους ταξιδιώτες ώστε να κάνουν και πάλι ταξίδια. Βοηθώντας τους να διαχειριστούν τις νέες απαιτήσεις που ενδέχεται να έχει «επιβάλει» ο προορισμός στον οποίο θα θέλουν να ταξιδέψουν.

Το VeriFLY είναι το πρώτο ευρέως αποδεκτό ψηφιακό διαπιστευτήριο υγείας στον κόσμο. Έχει περισσότερους από 300.000 ενεργούς χρήστες σε 55 χώρες στις 6 ηπείρους.