Εκατοντάδες boutique ακίνητα από τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) είναι πλέον διαθέσιμα για κράτηση μέσω των πλατφορμών του Hilton.

Ειδικότερα, η Hilton ξεκίνησε μια συνεργασία με την SLH τον Φεβρουάριο και τώρα επιβεβαίωσε ότι μόλις 400 ακίνητα από το χαρτοφυλάκιο έχουν ενταχθεί στον ιστότοπο και την εφαρμογή του ομίλου.

Τα ακίνητα που αναφέρονται στην ανακοίνωση περιλαμβάνουν το Nimb Hotel στην Κοπεγχάγη, το Lanson Place Causeway Bay Hong Kong και το Grove of Narberth στην Ουαλία.

Περισσότερα ακίνητα αναμένεται να προστεθούν τους επόμενους μήνες, με τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία SLH να εμφανίζονται στο Hilton.com και μέσω της εφαρμογής.

Παράλληλα ο ξενοδοχειακός όμιλος αποκάλυψε ότι τα μέλη του Hilton Honors θα μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους για διαμονές SLH, αν και δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιες τιμές θα ισχύουν για την απόκτηση πόντων και την εξαργύρωση.

Επίσης, τα μέλη του Gold and Diamond μπορούν να ζητήσουν αναβαθμίσεις δωματίων για διαθέσιμο χώρο και ευρωπαϊκό πρωινό για έως και δύο άτομα.